duminică, 21 august 2011

TABĂRA NAŢIONALISTĂ DE LA ROŞIA MONTANĂ. EDIŢIA A 2-A. 27-28 AUGUST 2011.

FUNDATIA "ION GAVRILA OGORANU"
str. Veseliei 21, sector 5, Bucuresti
tel. 0722749249, ppp1993@gmail.com
______________________________________________________

TABARA NATIONALISTA DE LA ROSIA MONTANA

Comunicat

Va facem cunoscut ca, in zilele de 27 si 28 august a.c., vom organiza a 2-a tabara nationalista de la Rosia Montana, in inima Muntilor Apuseni.

Vrem sa oferim celor interesati posibilitatea de a cunoaste, la fata locului, drama uneia din cele mai vechi localitati din Romania, unde populatia este dezbinata, izolata, lasata fara posibilitati de dezvoltare locala, pentru ca o companie cu capital canadian sa exploateze cel mai mare zacamant de aur din Europa, in prejudiciul flagrant al statului roman si in dispretul fata de generatiile viitoare carora li se ia dreptul utilizarii acestei resurse strategice.


Vrem sa aratam iubitorilor de natura salbatica peisajul de basm al plaiurilor si culmilor domoale ale Apusenilor, rasfatate in verdele crud al pajistilor smaltuite de cel intens al padurilor seculare, peste care sunt presarate lacuri ("taurile"), sate si vestigii stramosesti.

Vrem sa admiram uluitoarele ramasite ale civilizatiei dacice si protodacice, galeriile miniere romane, locurile legate de revolutiile lui Horia si Avram Iancu, sfintite prin jertfa si vitejia unor eroi precum Popa Balint sau Traian Macaveiu.


Vrem sa aratam celor ce le pasa, pas cu pas, care munti vor fi literalmente dinamitati, unde se vor afla craterele colosale, iazurile de cianuri ce vor otravi deopotriva aerul si panzele freatice, intr-un pustiu selenar pe care sute de ani nu va trai nimic.


Vrem sa stam de vorba cu oamenii locului, cei care de mai bine de 10 ani suporta un adevarat razboi surd, fiind supusi unui asediu economic si social, prin complicitatea si tradarea tuturor guvernelor din 1999 incoace.


Vrem sa dam acestor oameni un semnal: ca nu sunt singuri. Ca nationalistii din Romania si din intreaga lume sunt alaturi de ei, in lupta de rezistenta pe care o duc pentru apararea inimii Apusenilor. Ca de se vor lega vreodata de steiurile muntilor, pentru a pieri odata cu ei, alaturi de ei va sta si tineretul nationalist.

Vrem sa lansam un
APEL LA REZISTENTA NATIONALA, catre toate fortele sanatoase ale societatii romanesti, pentru apararea celei mai mari rezerve strategice a tarii, pentru viitorul sanatos al copiilor nostri, pentru apararea istoriei strabune!

Suntem alaturi de ultimii moti care-si apara pamanturile, muntii, bisericile si mormintele stramosilor!


Comandantul taberei nationaliste de la Rosia Montana este dl. Ciprian Netoiu.

Pentru participare si orice alte amanunte, persoana de contact: Alexandru Onofrei - tel. 0731807061, e-mail: ogoranu@gmail.com.

Rosia Montana rezista!

Florin Dobrescu,

secretar al F I G O
____________________________________

NOTA: Participarea se face DOAR în urma anunţării prealabile la persoana de contact sau la comandantul taberei, şi în urma acceptului dat de acesta. Avînd în vedere ca în acele zile se vor desfăşura şi manifestările organizaţiilor susţinătoare ale proiectului, ne rezervăm dreptul de a ne aştepta la provocări, ca şi anul trecut, motiv pentru care participarea la tabără nu este liberă, ci supusă selectării organizatorului. Mulţumim pentru înţelegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu